Wij zijn er voor jou!

Heist-op-den-Berg

Woensdag 20 februari

We verzamelen om 9.20 u. in de hal van station Leuven. Om 9.36 u. nemen we de trein met bestemming Antwerpen. Na aankomst in Heist-op-den-Berg starten we om 10 u. onze wandeling. Onderweg blikken we aan de hand van foto’s, afbeeldingen en getuigenissen terug op het verleden van interessante plekjes die we passeren. Via d´Hoge Brug, het Hof van Riemen, Zonderschot, het Bergbos komen we na 7,5 km stappen tegen 12.30 u. in het centrum van Heist-op-den-Berg aan. 
In kafee ´t Hoekske’ eten we ´s middags onze boterhammen op. Ter plaatse kun je een snack of soep bestellen. Wie hier de wandeling wenst te onderbreken kan met de bus naar het station van Heist-op-den Berg terugkeren. Vanuit dit station vertrekt op het uur ´00 of ´33 een rechtstreekse trein naar Leuven.
In de namiddag hernemen we rond 13.15 u. de wandeling die ons via het kerkplein, Hallaar en het bos van Averegten naar het station brengt (7,5 km).

Praktische afspraken
Voor de wandeling heb je een reisbiljet heen-en-terug met bestemming Heist-op-den-Berg nodig.
Stevig schoeisel en een persoonlijke verzekering tegen lichamelijke ongevallen zijn verplicht. De deelname in de organisatiekosten bedraagt € 1. Bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door.

Info: Frans Dumont 016 25 43 07.

De Averegten foto dingenzoekers.be.jpg 
De Averegten (foto dingenzoekers.be)

Copyright © LDC Seniorama vzw