Wij zijn er voor jou!

Elke tweede dinsdag van de maand vertoont Kinepolis een uitgelezen film voor 55-plussers
Leden van Seniorama krijgen op vertoon van hun Senioramalidkaart korting.
Onthaal met koffie en cake om 14 u., filmvoorstelling om 14.30 u.

PlaatsKinepolisBondgenotenlaanLeuven.

12 maart

Green Book

Regie: Peter Farrelly
Cast: Viggo Mortensen, Mahershala Ali e.a.
Genre: Drama

Green Book volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die zijn baan verliest wanneer zijn nachtclub moet sluiten. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar vormen geleidelijk aan een band met elkaar.


9 april

The Wife

Regie: Björn Runge
ast: Glenn Close, Christian Slater e.a.
Genre: Drama

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken.


14 mei

Stan & Ollie

Regie: Jon S. Baird
Cast: Steve Coogan, John C. Reilly e.a.
Genre: Biografie, komedie

Stan en Ollie bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.

Copyright © LDC Seniorama vzw