Wij zijn er voor jou!

Vrijwilliger (8).jpg

Seniorama kan rekenen op een groot aantal vrijwilligers.
Toch hebben we regelmatig nieuwe mensen nodigVoor de hiernavolgende taken zoeken we nieuwe vrijwilligers:

Bij de werkgroep film

Ben jij op de hoogte van het meer alternatieve filmcircuit? Heb jij een passie voor de minder commerciële films?
Wil jij die passie delen met anderen door enkele malen per jaar een film voor te stellen, een vertoning in te leiden en een nabespreking te begeleiden?
Dan ben jij de geknipte vrijwilliger voor onze filmwerkgroep.

Voor meer informatie en kandidaatstelling neem je contact op met Bianca via mail bianca@seniorama.be of 016/22 20 14

Bij de oppas- en gezelschapdienst

Wat doen we?
Deze dienst regelt bezoek van vrijwilligers bij mensen thuis. Zo willen we het langer zelfstandig thuis wonen bevorderen. Tijdens dit bezoek wordt een zorgbehoevende of diens mantelzorger geholpen door gezelschap te bieden. Dit kan opgevuld worden door zorgzaam aanwezig te zijn, samen te praten, samen te wandelen.
Welke mensen zoeken we?
We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers met enthousiasme en een warm hart. Vrijwilligers die een moment in de week (of weekend) kunnen vrijmaken om gezelschap aan huis te bieden. Ervaring is niet noodzakelijk, maar we vragen wel dat je open staat voor vormingen of samenkomsten met de andere vrijwilligers.
Wat kan je verwachten?
- Je maakt deel uit van het geheel Seniorama, een organisatie waar ontmoeting en sociaal contact centraal staan.
- Je krijgt ondersteuning in je vrijwilligerswerk: Je kunt kennismaken met ons centrum en onze dienst, je krijgt de kans om vormingen te volgen en je bent verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk. We houden je op de hoogte via nieuwsbrieven en ons maandelijks tijdschrift dat je gratis ontvangt.
- Je stem als vrijwilliger is belangrijk, samen met de anderen. Je kunt deelnemen aan onze werkgroepen, en we nodigen je uit op onze feesten en samenkomsten.

Graag maken we kennis met jou! Geïnteresseerd? Neem contact op met Seniorama via 016 22 20 14 en vraag naar de oppasdienst of stuur een mailtje rechtstreeks naar de verantwoordelijke via: lesley@seniorama.be.

Copyright © Seniorama vzw