Wij zijn er voor jou!

Expresbericht

Blikvanger

Zondag 9 december

We horen regelmatig in Seniorama dat alleenstaande deelnemers en vrijwilligers op zoek zijn naar een moment om gezellig samen te zijn. Ze hebben zin in een leuk gesprek, een glimlach of willen hun gedachten vrijblijvend delen met anderen. 
Ben jij iemand die een gezellige babbel met andere alleenstaanden ziet zitten? Dan nodigen we je graag uit op ons maandelijks ontmoetingsmoment.
Als organisatie voor en door ouderen heeft Seniorama regelmatig te maken met leden en deelnemers die graag een babbel willen doen op lege momenten. Om hierop een antwoord te geven, organiseren we één keer per maand een ontmoetingsmoment voor hen op zondag en dit telkens de tweede zondag van de maand.
Deze gaat door in taverne ’t Paviljoen in Kessel-lo (Diestsesteenweg 300). Heel wat bussen rijden langs deze ontmoetingsplaats (370-371) en de halte Valvekensstraat is bijna voor de deur.
Vanaf 14.30 u. is een vrijwilliger van Seniorama aanwezig. Je kunt hem vinden aan een tafeltje waarop het logo van Seniorama staat.

Babbel 14-8-2016.jpg

Copyright © Seniorama vzw