Tablet- en smartphonecursussen overzicht

TABLET, SMARTPHONE EN IPHONE/IPAD

Seniorama organiseert cursussen voor Android smartphone (gelijk welk merk) en voor iPad/iPhone. Ook de telefoonfuncties van zowel Android smartphone als van iPhone komen aan bod. We bieden ook een cursus aan specifiek voor Android tablet en meer gespecialiseerde cursussen: WhatsApp voor Android smartphone en WhatsApp voor iPhone.
Voor alle cursussen is het minimum aantal deelnemers 4 en het maximum 8. In een aantal cursussen wordt er gebruik gemaakt van een handboek dat je aan een voordelige prijs kunt aankopen in het begin van de cursus. Voor een aantal andere cursussen is er geen handboek beschikbaar. Er wordt dan gewerkt met een door de lesgever zelf opgestelde cursus. Beide krijg je aan het begin van de cursus en betaal je bij je inschrijving.
Elke cursist brengt zijn/haar eigen tablet/smartphone mee naar de les. Let er vooral op dat je de juiste versie hebt.

Inschrijving
Om in te schrijven voor deze cursussen is het noodzakelijk om persoonlijk naar Seniorama te komen zodat je samen met de computerverantwoordelijken kunt bespreken welke cursus het best bij je past.
Er wordt niet ingeschreven via e-mail of telefoon.
Er een computerverantwoordelijke aanwezig elke maandag- en woensdagvoormiddag van 9 u. tot 12 u. 

Betaling
Uitsluitend per overschrijving op rekening IBAN BE32 7364 0304 8202; BIC KREDBEBB met de mededeling ‘je lidnummer en de CODE van de cursus’ (mail met betalingsinstructies wordt steeds naar de cursist gestuurd dezelfde dag van de inschrijving).
Je bent pas ingeschreven als de betaling is ontvangen. Er wordt geen bevestiging van inschrijving gestuurd.

Indien een cursus volzet is voorzien we een wachtlijst. We verwittigen je indien een cursus het maximum aantal deelnemers heeft bereikt. Indien je wenst kunnen wij je dan op deze wachtlijst zetten zodat we, zodra er een plaats vrijkomt, je persoonlijk kunnen verwittigen.
Bij zeer grote interesse kunnen we overwegen een extra cursus in te zetten.