Wij zijn er voor jou!

Woensdag 3 juli

Tijdens de creatieve buurtactiviteit in de paasvakantie pimpten we dozen op tot sierlijke gebruiksvoorwerpen die gezelligheid in huis bevorderen.
We maken bolletjes dun en dik, in papier of stof voor grote of kleine oorbellen … tijdens de opendeurdag op 24 juli werken we dan verder aan de juweeltjes voor oma en mama of kinderen en kleinkinderen. Wij zorgen voor de benodigdheden, maar als je zelf ideeën hebt, mag je gerust eigen materiaal meebrengen. Carine en Bea zullen ons weer tonen hoe we zelf iets kunnen maken waar we blij en fier kunnen over zijn. En … wees gerust, ook als je denkt dat jij dat niet kunt … je zult verstomd staan … dus kom gerust en breng vriendin, kennis of je (klein)kinderen mee!
Locatie en uur: Seniorama om 14 u.


Maandag 8 juli

Ken jij het verschil tussen thee en een infusie? Tussen groene en zwarte thee? Zit er cafeïne in thee? Wat is earl grey… en matcha? Je kunt al eens een kijkje nemen op www.kaori.be en misschien kun je deze vragen dan al oplossen. Wie liever meer te weten komt en graag een workshop met proeverij wil volgen, kan terecht op maandag 8 juli om 14 u. in de lokalen van Seniorama.
We vragen een bijdrage van € 3, ter plekke te betalen, voor de onkosten en zouden graag hebben dat je inschrijft op onthaal@seniorama.be of een seintje op onthaal of via telefoon. Inschrijven tot 2 juli.
Iedereen is welkom en (klein)kinderen proeven gratis.

Copyright © LDC Seniorama vzw