Wij zijn er voor jou!


Valse webshops

Klik op de lopende tekst voor meer info

Voor recente informatie betreffende de activiteiten raadpleeg je best onze website www.seniorama.be Zie ook de kalender van de maand.

Het einde van 2021 nadert met rasse schreden. Onze werking is ondertussen volledig opgestart en ook de vrijwilligers zijn allemaal opnieuw actief. De vzw draait weer op volle kracht en dat maakt ons enthousiast en geeft energie voor de toekomst.
De stad Leuven zet in november zijn senioren in het middelpunt. Getuige daarvan zijn talrijke activiteiten die verschillende diensten en organisaties speciaal voor de senioren inrichten. De stad bezorgt aan alle 65-plussers een gids met het uitgebreide aanbod. Je vindt hier ook de activiteiten van Seniorama in terug.
In augustus organiseerden we op twee momenten een creamarkt om de negatieve financiële impact die de coronacrisis op de vzw nalaat te verkleinen. Dankzij de verkoop van geschonken originele creaties en kunstwerken, plantjes en zaden, interessante boeken en lekkere taart, verkleinen we de negatieve financiële impact van de coronacrisis op onze vzw. Aan iedereen die voor en achter de schermen meewerkte, aan diegenen die een schenking deden en de kopers zeg ik graag DANKJEWEL voor de steun!
Seniorama heeft sinds een tijdje ook een facebook account. Zoek in facebook ‘Seniorama’ en vind ons leuk, zo blijf je op de hoogte van de nieuwtjes in de vzw. Ook op onze website www.seniorama.be kun je terecht voor informatie en nieuws.
Bianca Pisera
Centumverantwoordelijke

Regen (3).jpg

Vrijwilligers-login

Facebook

Facebook.png 

Gebouwd met Drupal

Copyright © LDC Seniorama vzw