Wij zijn er voor jou!


FLUBOT-virus

Klik op de lopende tekst voor meer info

Activiteiten die opnieuw gestart zijn: het middagrestaurant, voorlopig alleen op maandag, woensdag en donderdag. De vakantiecursussen. Op woensdagnamiddag is er schaken, scrabblen en rummikubben.

Vanaf maandag 4 oktober starten de sportcursussen. Zie ook de kalender van de maand. Voor recente informatie betreffende de activiteiten raadpleeg je best onze website www.seniorama.be

Samen veerkrachtig – Boost je veerkracht: Helende wandeling
Een rustige en toegankelijke wandeling gericht op ouderen die willen stilstaan bij verlies en verbinding.
De eerstelijnspsychologe voor ouderen en de lokale dienstencentra van Leuven organiseren samen een helende, verbindende wandeling. We gaan geen kilometers kloppen maar wel rustig samen stappen. Op enkele plaatsen staan we stil: bij het verlies van afgelopen jaar, verbinding die we misten en zoeken, en hoe we samen weer op weg gaan. Nadien praten we na bij een drankje en hapje in het lokaal dienstencentrum. Delen mag, maar moet niet. De wandeling is toegankelijk voor moeilijke stappers en we voorzien rolstoelduwers.

Vrijdag 1 oktober van 14 uur tot 16 uur, Ruelenspark, Erasme Ruelenspark 35, Leuven
Woensdag 6 oktober van 14 uur tot 16 uur, Ter Putkapelle, Bosstraat 11, Wilsele
Donderdag 7 oktober van 14 uur tot 16 uur, Wijnveld, Wingerdstraat 14, Leuven
Vrijdag 8 oktober van 14 uur tot 16 uur, Ter Vlierbeke, Rustoordlaan 3, Kessel-Lo
Maandag 11 oktober van 14 uur tot 16 uur, Edouard Remy, A. Vesaliusstraat 10, Leuven
Donderdag 14 oktober van 14 uur tot 16 uur, Seniorama, Vanden Tymplestraat 35, Leuven

Zo maar een gezellige babbel in je buurt?  Ja, het kan!
Wij, van het lokaal dienstencentrum Seniorama, luisteren graag naar jouw verhalen over onze buurt, wat er zoal gebeurt, of het goed is hier te leven ... En misschien ben je blij om buitenshuis buurtgenoten te kunnen ontmoeten.
Wij nodigen je daarom graag uit in ons centrum voor een gezellige babbel over van alles en nog wat bij een kop koffie of thee.
Wij zorgen er voor dat alles coronaveilig georganiseerd is, we vragen jullie daarom een mondmasker te dragen bij binnenkomen in ons centrum. Je kan met een gerust hart bij ons langs komen. Iedereen is van harte welkom! Vrije toegang.
Wanneer: telkens op dinsdag van 14 u tot 16 u.
Waar: Seniorama, Vanden Tymplestraat 35, 3000 Leuven

Vrijwilligers-login

Gebouwd met Drupal

Copyright © LDC Seniorama vzw