Wij zijn er voor jou!

In samenwerking met het Buurtcentrum Sint-Maartensdal.

Petanque verbetert de concentratie en de coördinatieleert je afstanden juist in te schatten en is fysiek niet belastend. Bovendien doe je het in groep en dat staat garant voor plezier en toch ook voor een tikkeltje competitie. Wil je de juiste regels en technieken leren of je spel verbeterenKom dan met ons meespelen
Petanque is niet moeilijk. Iedereen die nog op zijn benen kan staan en met zijn armen kan bewegen, kan ook petanquen. En het is nog plezierig ook. Het is tevens een unieke gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Je wordt meteen warm opgenomen in onze petanquefamilie. Ook wie nog nooit met zo'n ijzeren bal gegooid heeft, is welkom. We leggen wel niet uit hoe het moet, wel hoe het best kan.

Elke donderdag van 14 tot ... laten we zeggen 17 u. op de 2 petanquebanen naast het Buurtcentrum Sint-Maartensdal, hoek Rijdende Artilleriestraat - Minckelersstraat, Leuven.
Eigen petanqueballen meebrengen kan, maar moet niet: het centrum heeft ballen genoeg. 

Als het regent, spelen we met de kaarten, normaal kleurenwhist (in het Vloms: kleurenwies). We hadden al een petanquevriendenkring, we krijgen nu ook stilaan een wiezevriendenkring. Er zijn nog altijd mensen welkom en diegenen die dat spel niet kennen leren we het.

Inschrijven hoeft niet: je kómt gewoon en wij vangen je wel op, alvast met gratis koffie.

Petanque 21-08-2014 (10).jpg 

Copyright © LDC Seniorama vzw