Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Sport & Beweging overzicht

Dagwandeling

Kalender van de dagwandelingen

Bijeenkomst aan trein of busstation van Leuven. Inschrijven bij voorkeur met e-mail bij de gidsen. Zij informeren je een maand op voorhand via Nieuwsbrief, website en Facebook over de verdere details van de wandeling van ca. 15 km. Deelnameprijs € 1 en prijs openbaar vervoer.
Voor deelname aan alle activiteiten ‘Sport en Beweging’ is een verzekering vereist. Je kunt bij de verzekering aansluiten die Seniorama aanbiedt: € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden.


Heidewandeling van Bokrijk naar Winterslag

Donderdag 22 augustus

Vertrek: we verzamelen om 9.20 u. in de wachtzaal van het station. Neem een treinticket Leuven-Genk heen & terug. We nemen de trein van 9.42 u. richting Genk op spoor 3. We komen aan in Bokrijk om 10.45 u.
Terug: we keren terug vanuit Genk met de trein van 16.07 u. of 17.07 u.

We starten aan het station van Bokrijk en stappen via het provinciaal domein richting jeugdherberg ‘De Roerdomp’. Na een zanderige weg wandelen we door de Zonhovense Molenheide waar de heide rond dit tijdstip in volle bloei staat, voorwaar een prachtig schouwspel!
We passeren de ‘Holsteenbron’ om daarna onze picknick aan te spreken in het cafetaria van camping de Holsteenbron.
Daarna zetten we onze weg verder, opnieuw over een mooi heidegebied om terug aan te komen aan de zanderige weg. Dan stappen we richting de sportterreinen van Winterslag en tuinwijk 4. Zo komen we aan de Noordlaan waar we bus G4 nemen naar het station van Genk.
Afstand: 16 km, halfweg afhaken is niet mogelijk.

Liefst op voorhand inschrijven bij: Ann Verbiest: vervoort-verbiest@skynet.be of  0499 410 297 of bij Gilbert Verlinden: gilbertverlinden@telenet.be of 0472 431 742.

Copyright 2024