Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / LDC

Gesprek met de senioreninspecteurs Leuvense politie

De taak van senioreninspecteur bestaat er voornamelijk in om te luisteren naar de noden, vragen, problemen, voorstellen en kritieken afkomstig uit de seniorengemeenschap.
Daarnaast trachten de senioreninspecteurs onveiligheidsgevoelens bij ouderen op te vangen. Deze hebben veeleer te maken met situaties die niet meteen tastbaar of meetbaar zijn, maar toch een impact hebben op het dagdagelijkse leven.
Je kunt bij hen terecht met vragen, problemen en voorstellen over alles waarvoor de politie een helpende hand kan reiken.
Er zijn twee fulltime senioreninspecteurs: Patricia Van de Walle en Karolina Robbeets.

Fysieke contactpunten op vaste tijdstippen worden niet meer ingepland in de LDC’s zoals in het verleden. 
Wil je de senioreninspecteur op korte termijn spreken? Ze zijn telefonisch bereikbaar op 016 21 09 10 of  0491 91 25 35 of per e-mail pz.leuven.senioren@police.belgium.eu. Ze kunnen je telefonisch helpen of een afspraak met je maken bij je thuis, op het politiekantoor op de Grote Markt of in Seniorama.
Op onze facebookpagina kunnen jullie ons volgen of een bericht sturen via messenger: www.facebook.com/senioreninspecteurpolitieleuven.

Jullie kunnen ook terecht voor aangifte op de Grote Markt of Philipssite. Het onthaal op de Grote Markt is open elke werkdag van 9 u. tot 19 u. en op zaterdag van 10 u. tot 18 u. Telefonisch bereikbaar 016 21 09 00. Op de Philipssite kan men altijd terecht 24/24 u, telefonisch op het nummer 016 21 06 10.
Dringend hulp nodig: 112

Copyright 2024