Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten

Zomeractiviteiten

Seniorama zet zich in om van juni tot september wekelijks een leuke uitstap aan te bieden. De eenmalige gelegenheden en betaalbare kosten dragen bij aan de toegankelijkheid van deze activiteiten. Elke uitstap is ontworpen om slechts een halve dag te duren, perfect voor een gezellig uitstapje, en is gericht op het verkennen van het prachtige Leuven, evenals de natuur in de omliggende gemeenten en steden binnen het Leuvense arrondissement. Het is een uitgelezen kans om sociale banden te versterken en nieuwe dingen te ervaren.
De zomeractiviteiten zijn niet alleen leuk, maar dragen ook bij aan de groei van Seniorama. Het is één van onze meest winstgevende initiatieven. Bedankt dat jullie hieraan bijdragen!

Vanaf 30 april staan de deuren open voor inschrijvingen voor onze zomeractiviteiten in juni en juli.

Hier zijn de manieren waarop je je kunt aanmelden:

  • persoonlijk bij Seniorama op 30 april tussen 9 en 12 u.
  • telefonisch via het onthaal op 016 22 20 14 – bereikbaar elke werkdag van 9 tot 17 u.
  • via een overschrijving naar rekeningnummer BE 32 7364 0304 8202, BIC KREDBEBB.

Belangrijk: vergeet niet bij onlinebetalingen altijd je naam, activiteitennummer (Z …) en lid- of klantnummer te noteren. Nieuwe leden vragen we vriendelijk om extra persoonsgegevens te delen via onthaal@seniorama of 016 22 20 14, zodat we je op de hoogte kunnen houden van eventuele lastminute wijzigingen.
Indien gewenst kun je ook een verzekering bij Seniorama afsluiten tegen lichamelijke ongevallen: € 10,  leden € 5.
Let op: bij afwezigheid zonder voorafgaande kennisgeving is een terugbetaling van het inschrijvingsgeld niet mogelijk. In geval van ziekte is een medisch attest vereist.
Inschrijvingen worden verwerkt op basis van de datum waarop de betaling is ontvangen, hetzij contant hetzij via overschrijving op onze rekening vanaf 30 mei.

Copyright 2024