Wij zijn er voor jou!

Nordic Walking 08-08-2016 (3).jpg 

Nordic walking gaat voorlopig niet.

Iedereen die de techniek beheerst en nordic walking lessen gevolgd heeft, is welkom. Je moet niet vooraf inschrijven.

Nodig voor de wandeling:
eigen nordic walking poles (hoed je voor namaak want het handvat (grip) en de handlus (strap) hebben een doel), stevige wandelschoenen en soepel, ademend en sneldrogende wandelkledij.
- identiteitskaart, gsm, info over te verwittigen persoon bij ongevalnuttige medische informatie.

We walken telkens in 2 groepen: op vrijdagnamiddag om de 2 weken de 'rustige walkers’. Zij wandelen ongeveer 5 tot 5,5 km. De ‘gevorderden' walken elke week op maandagnamiddag en zij wandelen dan een 7 tot 7,5 km. 
We wandelen onder begeleiding gedurende anderhalf uur.
De geplande wandelingen gaan ook door bij regenweervoorzie je van stevige schoenen en regenkledij.
Bij hevige wind gaan de niet door omdat wandelen in het bos dan onveilig is. Ook als de temperatuur 30° C bedraagt, gaat de wandeling niet door.
We starten stipt om 14 u. en eindigen rond 15.30 u.

Info: Rustige walkers: Lut Wauters.
Gevorderden: 
Lutgarde Michielsen 016 35 59 77 of 0478 88 15 56 lutgarde.michielsen@skynet.be 

Rustige Walkers (ca. 5 km)
Startplaats: Arboretum Heverlee. Te bereiken met bus 18 van de Tec vanuit Leuven Station perron 1 tot halte De Jacht. Dan nog 5 minuutjes verder de Naamsesteenweg volgen. Opgepast: je kunt geen rittenkaart van De Lijn gebruiken. 

Vrijdag 

Gevorderde Walkers (6,5 tot 7 km)
Startplaats: Arboretum Heverlee. Te bereiken met bus 18 van de Tec vanuit Leuven Station perron 1 tot halte De Jacht. Dan nog 5 minuutjes verder de Naamsesteenweg volgen. Opgepast: je kunt geen rittenkaart van De Lijn gebruiken. 

Maandag 

Wil je leren Nordic Walken? 
Laat het weten. Je wordt er dan van op de hoogte gebracht zogauw er voldoende vraag is en de data bekend zijn. Voor meer info contacteer Lutgarde Michielsen.

Een verzekering is vereist. Je kunt aansluiten bij de verzekering die Seniorama aanbiedt: € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden. 

Copyright © LDC Seniorama vzw