Wij zijn er voor jou!

Nordic Walking 08-08-2016 (3).jpg 

Wekelijks gingen we walken met een kleine 20 deelnemers, maar corona heeft hier de laatste maanden een stokje voor gestoken. Ook in de maanden juli en augustus zullen we dit jaar niet gaan walken maar we starten met veel enthousiasme terug op maandag 14 september 2020. Ook de rustige walkers die 2-wekelijks op vrijdagnamiddag op stap gaan zullen pas in september opnieuw starten.                       
Hopelijk hebben jullie het walken nog niet verleerd en hebben jullie in deze coronatijden regelmatig een mooie walking in je buurt of je dorp gemaakt. Heb je mooie nieuwe hoekjes ontdekt? Een mooie wandeling gemaakt? Zou je die willen delen? Een wandeling van 5 à 6 km? Laat het me weten en dan organiseren we ons zo dat we bij jou in de buurt komen walken. En we starten er al mee in september. Op maandag gaan we walken in Pellenberg, mijn dorp. We starten op de parking van het ziekenhuis, wat gemakkelijk te bereiken is met bus 3. Meer informatie volgt.
Kun je nordic walken en wil je ons vervoegen? Altijd welkom. Wil je het nordic walken leren? Neem dan contact met me op: Lutgarde Michielsen 0478 88 15 56 e-mail Lutgarde.Michielsen@skynet.be 

Iedereen die de techniek beheerst en nordic walking lessen gevolgd heeft, is welkom. Je moet niet vooraf inschrijven.

Nodig voor de wandeling:
eigen nordic walking poles (hoed je voor namaak want het handvat (grip) en de handlus (strap) hebben een doel), stevige wandelschoenen en soepel, ademend en sneldrogende wandelkledij.
- identiteitskaart, gsm, info over te verwittigen persoon bij ongevalnuttige medische informatie.

We wandelen onder begeleiding gedurende anderhalf uur.
De geplande wandelingen gaan ook door bij regenweervoorzie je van stevige schoenen en regenkledij.
Bij hevige wind gaan de niet door omdat wandelen in het bos dan onveilig is. Ook als de temperatuur 30° C bedraagt, gaat de wandeling niet door.

We starten stipt om 14 u. en eindigen rond 15.30 u.

Info: Rustige walkers: Lut Wauters.
Gevorderden: 
Lutgarde Michielsen 016 35 59 77 of 0478 88 15 56 lutgarde.michielsen@skynet.be (niet bellen voor info over Nordic walking-techniek of -lessen).

Rustige Walkers (ca. 5 km)

Vrijdag 

Gevorderde Walkers (6,5 tot 7 km)

Maandag 

Info: Lutgarde Michielsen 0478 88 15 56 Lutgarde.Michielsen@skynet.be

Een verzekering is vereist. Je kunt aansluiten bij de verzekering die Seniorama aanbiedt: € 3 voor leden en € 5 voor niet-leden. Deze loopt tot september 2020.

Copyright © LDC Seniorama vzw