Wij zijn er voor jou!

TABLET, SMARTPHONE EN IPHONE/IPAD

Seniorama organiseert cursussen voor Android smartphone (gelijk welk merk) en voor iPad/iPhone. Ook de telefoonfuncties van zowel Android smartphone als van iPhone komen aan bod. We bieden ook een cursus aan specifiek voor Android tablet en meer gespecialiseerde cursussen: WhatsApp zowel voor Android smartphone als voor iPhone en Foto's beheren en bewerken met de Android Smartphone
Basiskennis werken met Windows 10 is hier vereist.
Voor alle cursussen is het minimum aantal deelnemers 4 en het maximum 8. In een aantal cursussen wordt er gebruik gemaakt van een handboek dat je aan een voordelige prijs kunt aankopen in het begin van de cursus.  Voor een aantal andere cursussen is er geen handboek beschikbaar, er wordt dan gewerkt met een door de lesgever zelf opgestelde cursus.
Elke cursist brengt zijn/haar eigen tablet/smartphone mee naar de les. Let er vooral op dat je de juiste versie hebt.

Belangrijk
Om in te schrijven voor deze cursussen is het noodzakelijk om persoonlijk naar Seniorama te komen zodat je samen met de computerverantwoordelijken kunt bespreken welke cursus het best bij je past.
Er wordt niet ingeschreven via e-mail of telefoon.
Je kunt inschrijven vanaf 9 Augustus 2021. In Augustus is er een computerverantwoordelijke aanwezig elke maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagVOORMIDDAG van 9.30 tot 12 u.

Copyright © LDC Seniorama vzw