Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen / Tablet- en smartphonecursussen overzicht / Android smartphone

WhatsApp voor Android smartphone

De cursist moet de cursus Android smartphone basis of een gelijkaardige cursus gevolgd hebben i.e. gemakkelijk de telefoon kunnen gebruiken en vlot tussen de verschillende schermen en applicaties kunnen navigeren.
WhatsApp is de app om via de internetverbinding berichten, foto’s en video’s te versturen naar je contactpersonen. Via de internetverbinding wissel je berichten en foto’s uit met je contactpersonen.
In deze cursus leer je deze app te downloaden, in te stellen en te gebruiken. Je ontdekt wat WhatsApp juist is en welke kosten eraan verbonden zijn. Chatten, berichten en foto’s te versturen/ontvangen, een groep aanmaken en beheren worden behandeld. Belangrijk zijn de privacy-instellingen en de veiligheid.
De cursist brengt zijn eigen smartphone mee. De cursus is zo veel mogelijk geschikt gemaakt voor telefoons van verschillende merken en wordt gegeven met de laatste versie van het besturingssysteem. Heb je een eerdere versie van het besturingssysteem op je toestel staan dan kunnen er verschillen zijn. Het toestel mag niet te oud zijn, d.w.z. je moet nog de laatste versie van het besturingssysteem Android kunnen installeren.

Code: Whats And
Seniorama: dinsdag van 9.30 tot 12 u.
Data: 7, 14 jan 2025
Aantal lessen: 2
Prijs: € 27 – leden € 25
Lesgever: Marc Smeets

Copyright 2024