Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen

Tablet- en smartphonecursussen overzicht

Seniorama organiseert cursussen voor Android smartphone (gelijk welk merk) en voor iPad/iPhone. 
Er is ook een cursus over Facebook voor smartphone, tablet, iPhone en iPad.
We geven geen cursus voor Android tablet.
Voor alle cursussen is het minimum aantal deelnemers 4 en het maximum 8. In een aantal cursussen wordt er gebruik gemaakt van een handboek dat je aan een voordelige prijs kunt aankopen in het begin van de cursus. Voor een aantal andere cursussen is er geen handboek beschikbaar. Er wordt dan gewerkt met een door de lesgever zelf opgestelde cursus. Beide krijg je aan het begin van de cursus en betaal je bij je inschrijving.
Elke cursist brengt zijn/haar eigen tablet/smartphone mee naar de les. Let er vooral op dat je de juiste versie hebt.

Inschrijving
Rechtstreeks bij het computerteam (NIET bij het Onthaal) en bij voorkeur ter plaatse op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12 u. Kan eventueel ook telefonisch (016 22 20 14) eveneens op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12 u. of per e-mail naar computercursussen@seniorama.be.    
Inschrijvingen die niet bij het Computerteam gebeurt zijn, worden niet aanvaard.
Er een computerverantwoordelijke aanwezig elke maandag- en woensdagvoormiddag van 9 u. tot 12 u. 
Betaling
De prijzen van de cursussen zijn ongewijzigd. Het cursusmateriaal is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
Uitsluitend per overschrijving op rekening IBAN BE32 7364 0304 8202; BIC KREDBEBB met de mededeling ‘lidnummer en de CODE van de cursus’. Je krijgt een bevestigingsmail met betalingsinstructies. Deze wordt op dezelfde dag van de inschrijving gestuurd. 
Je bent pas ingeschreven als de betaling is ontvangen. Er wordt geen bevestiging van inschrijving gestuurd.
Annulering 
Annulering dient steeds per e-mail naar computercursussen@seniorama.be gestuurd worden ofwel telefonisch op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12 u. te gebeuren. 
Bij annulering door de ingeschreven cursist wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. De inschrijving kan wel verplaatst worden indien dezelfde cursus nog op een andere datum gepland staat. 
Als de cursist langer dan 4 weken afwezig is wegens ziekte, kan het volledige of een gedeelte van het cursusgeld terugbetaald worden. Hiervoor bezorgt de cursist ons binnen de 7 dagen een medisch attest.
Seniorama behoudt zich het recht om de cursus te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, overmacht of ziekte van de organisator. In dat geval wordt het betaalde bedrag teruggestort aan de deelnemers.
Het cursusmateriaal wordt ook terugbetaald tenzij het reeds in het bezit is van de cursist. 

Indien een cursus volzet is voorzien we een wachtlijst. We verwittigen je indien een cursus het maximum aantal deelnemers heeft bereikt. Indien je wenst kunnen wij je dan op deze wachtlijst zetten zodat we, zodra er een plaats vrijkomt, je persoonlijk kunnen verwittigen.
Bij zeer grote interesse kunnen we overwegen een extra cursus in te zetten.

Copyright 2024