Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen

Tablet- en smartphonecursussen overzicht

Seniorama organiseert cursussen voor Android smartphone (gelijk welk merk) en voor iPad/iPhone. 
Er is ook een cursus over Facebook voor smartphone, tablet, iPhone en iPad.
We geven geen cursus voor Android tablet.
Voor alle cursussen is het minimum aantal deelnemers 4 en het maximum 8. In een aantal cursussen wordt er gebruik gemaakt van een handboek dat je aan een voordelige prijs kunt aankopen in het begin van de cursus. Voor een aantal andere cursussen is er geen handboek beschikbaar. Er wordt dan gewerkt met een door de lesgever zelf opgestelde cursus. Beide krijg je aan het begin van de cursus en betaal je na je inschrijving.
Elke cursist brengt zijn/haar eigen tablet/smartphone mee naar de les. Let er vooral op dat je de juiste versie hebt.

Inschrijving
Wij aanvaarden GEEN inschrijvingen die niet rechtstreeks bij het computerteam zijn gemaakt.
Op maandag- en woensdagvoormiddag tussen 9 en 12 u. is er iemand van het computerteam aanwezig.
De voorkeur gaat uit naar persoonlijke inschrijvingen ter plaatse (of telefonisch) zodat je samen met de computerverantwoordelijken kunt bespreken welke cursus het best bij je past, maar je kunt uiteraard ook inschrijven per telefoon op het nummer 016 22 20 14 (op maandag- en woensdagvoormiddag) of per email naar Computercursussen@seniorama.be
Je kunt ook NIET direct te betalen bij inschrijving. Bij aanvaarding van je inschrijving krijg je van ons een mail met de bevestiging van de inschrijving en de betalingsmodaliteiten. Betaal pas als je deze mail hebt ontvangen en betaal alleen met een bankoverschrijving.
Indien je wenst kun je bij je inschrijving ook reeds je lidgeld voor het nieuwe werkjaar 2024-2025 betalen. Het lidgeld als eerste lid wordt € 32, als 2de lid betaal je € 23. Dit komen we overeen tijdens de inschrijving.
Indien een cursus volzet is, kun je je op een wachtlijst laten zetten. Er komen regelmatig plaatsen vrij en dan word je gecontacteerd door iemand van het computerteam. Bij zeer grote interesse kunnen we overwegen een extra cursus in te zetten.
Betaling
De prijzen van de cursussen zijn ongewijzigd. Het cursusmateriaal is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
Uitsluitend per overschrijving op rekening IBAN BE32 7364 0304 8202, BIC KREDBEBB met de mededeling ‘lidnummer en de CODE van de cursus’. Je bent pas ingeschreven als de betaling is ontvangen. Er wordt geen bevestiging van inschrijving gestuurd.
Annulering 
Annulering dient steeds per e-mail naar computercursussen@seniorama.be gestuurd worden ofwel telefonisch op maandag- en woensdagvoormiddag van 9 tot 12 u. te gebeuren. 
Bij annulering door de ingeschreven cursist wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. De inschrijving kan wel verplaatst worden indien dezelfde cursus nog op een andere datum gepland staat. 
Als de cursist langer dan 4 weken afwezig is wegens ziekte, kan het volledige of een gedeelte van het cursusgeld terugbetaald worden. Hiervoor bezorgt de cursist ons binnen de 7 dagen een medisch attest.
Seniorama behoudt zich het recht om de cursus te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen, overmacht of ziekte van de organisator. In dat geval wordt het betaalde bedrag teruggestort aan de deelnemers.
Het cursusmateriaal wordt ook terugbetaald tenzij het reeds in het bezit is van de cursist. 

Copyright 2024