Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Reizen & Recreatie

Aerobic, kaarten en petanque

In de buurt van LDC Seniorama ligt het buurtcentrum Sint-Maartensdal. Zij zoeken nog deelnemers voor volgende activiteiten. Als je geïnteresseerd bent ga dan zeker eens een kijkje nemen in het buurtcentrum Rijdende Artillerielaan 6 te 3000 Leuven. 

Aerobics
Heb je zin om te bewegen en andere mensen te ontmoeten? Kom dan naar de aerobicslessen in het buurtcentrum. Deze worden elke donderdag samen met Buurtsport georganiseerd. Bij een les aerobics doen we oefeningen op muziek met focus op het verstevigen van de spieren. De oefeningen worden aangepast aan ieders niveau. Aerobics is dus voor iedereen. 
De lessen vinden plaats in de ontmoetingsruimte van het buurtcentrum op donderdag van 11 u. tot 12 u. Je doet best makkelijke kledij en schoenen aan. 

Kaartspel
Elke dinsdag om 14 u. kun je in het buurtcentrum gezellig komen kaarten. De huidige kaarters zijn op zoek naar mensen om hun groep uit te breiden. Ben je geïnteresseerd ga dan zeker eens langs op dinsdagnamiddag.   

Petanque
Bij mooi weer wordt er op donderdag petanque gespeeld op de petanquebaan aan Sint-Maartensdal. Heb jij ook zin om een balletje te werpen, kom dan eens langs op donderdag om 14 u. 

Copyright 2024