Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen / Tablet- en smartphonecursussen overzicht / Android smartphone

Android smartphone basis

De cursist moet de cursus BEDIENING ANDROID SMARTPHONE gevolgd hebben of tenminste de telefoon kunnen bedienen en het toetsenbord kunnen gebruiken.
In deze cursus leer je wat Android in huis heeft en hoe je de krachtige functies van je smartphone volledig benut. Van het toetsenbord en de synchronisatie van gegevens in ‘The Cloud’ tot het gebruik van apps (in de Play Store) en de bespreking van tips en trucs. Je leert je toestel bedienen, het uiterlijk van je toestel kennen en de verschillende schermen verkennen. Uiteraard komt telefoneren, alles over gesprekken voeren, oproepen ontvangen en meer aan bod. Je verkent het www, zodat je kunt surfen met je smartphone op het internet, versturen en ontvangen van je sms’jes en e- mailberichten. Je contacten, agenda, bestanden en meer in ‘The Cloud’ synchroniseren. Je oriënteren met Google Maps of op reis gaan met StreetView en ook muziek beluisteren en je muziekbibliotheek beheren. Ook YouTube en video komen aan bod zodat je kunt genieten van foto’s en films in de hoogst mogelijke kwaliteit. Tenslotte iets over WhatsApp, een zeer populaire app voor berichtjes, het verzenden van afbeeldingen enz., een gesprek voeren en je contacten, agenda en bestanden synchroniseren.
De cursist brengt zijn eigen smartphone mee. De cursus is zo veel mogelijk geschikt gemaakt voor telefoons van verschillende merken en wordt gegeven met de laatste versie van het besturingssysteem. Heb je een eerdere versie van het besturingssysteem op je toestel staan dan kunnen er verschillen zijn. Het toestel mag niet te oud zijn, d.w.z. je moet nog de laatste versie van het besturingssysteem Android kunnen installeren.

Code: Andphone – B1
Deze cursus had plaats van 26 september tot 19 december 2023
Lesgever: Robert Vanesch 

Code: Andphone – B2
Seniorama: dinsdag van 9.30 tot 12 u. 
Data: 20, 27 februari, 5, 12, 19, 26 maart, 16, 23, 30 april, 7 mei 2024
Aantal lessen: 10
Prijs: € 135 – leden € 125
Lesgever: Robert Vanesch

Code: Andphone – B3
Seniorama: woensdag van 14 tot 16.30 u. 
Data: 17, 24 april , 8, 15, 22, 29 mei, 5, 12, 19, 26 juni 2024
Aantal lessen: 10
Prijs: € 135 – leden € 125
Lesgever: Robert Vanesch

Copyright 2024