Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen / Tablet- en smartphonecursussen overzicht / Android smartphone

Android smartphone vervolg

De cursist moet de cursus ANDROID SMARTPHONE BASIS of een gelijkaardige cursus gevolgd hebben, i.e. gemakkelijk de telefoon kunnen gebruiken en vlot tussen de verschillende schermen en applicaties kunnen navigeren
In deze cursus worden de verschillende onderwerpen van de basiscursus Smartphone Android herhaald. De contacten, kalender, foto’s en OneDrive, de standaardapps zoals muziek, video, games, kaarten en ook de meer geavanceerde instellingen en mogelijkheden tot personaliseren van je smartphone komen terug aan bod. Ook apps uit de Store, zoals ‘de Lijn’, ‘NMBS’, ‘Earth’, Stocard en ook andere apps, naar keuze of interesses van de cursist, worden niet vergeten.
Deze cursus richt zich vooral op het praktisch gebruik en oefenen met de smartphone. De persoonlijke vragen en wensen van de cursisten die in de basiscursus niet behandeld konden worden, krijgen in deze cursus wat meer aandacht.
De cursist brengt zijn eigen smartphone mee. De cursus is zo veel mogelijk geschikt gemaakt voor telefoons van verschillende merken en wordt gegeven met de laatste versie van het besturingssysteem. Heb je een eerdere versie van het besturingssysteem op je toestel staan dan kunnen er verschillen zijn. Het toestel mag niet te oud zijn, d.w.z. je moet nog de laatste versie van het besturingssysteem Android kunnen installeren.

Code: Andphone – V1
Deze cursus had plaats van 9 januari tot 6 februari 2024
Lesgever: Robert Vanesch

Code: Andphone – V2
Seniorama: dinsdag van 14 tot 16.30 u. 
Data: 21, 28 mei, 4, 11, 18 juni 2024
Aantal lessen: 5
Prijs: € 80 – leden € 75
Lesgever: Robert Vanesch

Copyright 2024