Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen / Computercursussen overzicht

E-Overheidsdiensten

Communiceren met de overheid was nog nooit zo eenvoudig. Met een paar muisklikken krijgt je toegang tot je persoonlijke dossiers. Bovendien hoef je geen rekening te houden met de openingsuren van de dienst die je nodig hebt. Je kunt er online altijd terecht, wanneer het je het beste past Via Mijn Digitale Sleutels kun je verschillende manieren activeren om je online aan te melden bij de verschillende e-loketten van de Vlaamse, lokale of de federale overheid. Op die manier heb je niet altijd je eID en kaartlezer nodig. In deze cursus geven we een overzicht van de verschillende digitale sleutels en een korte beschrijving hoe deze te activeren, hiervoor maken we gebruik van de Folder uitgegeven door de Overheid (32171 (vlaanderen.be)). 
Verder geven we een overzicht van alle huidige online-diensten die de overheid Belgische burgers en bedrijven aanbiedt zoals Mijn Burgerprofiel, e-box, my.belgium.be, Tax-on-Web, MyMinfin …
De cursist brengt zijn eigen smartphone/iPhone of tablet/iPad of Windows laptop mee. Op de smartphone/iPhone of tablet/iPad moet de meest actuele versie van het besturingssysteem nog geïnstalleerd kunnen worden. Heb je een eerdere versie op je toestel staan dan kunnen er verschillen zijn. De Windows laptop moet Windows10 of 11 geïnstalleerd hebben.

Code: E-over
Deze cursus had plaats van 18 tot 25 januari 2024
Lesgever: Patrick Plessers

Code: E-over-2
Deze cursus had plaats van 21 tot 28 februari 2024
Lesgever: Patrick Plessers

Copyright 2024