Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Computercursussen / Tablet- en smartphonecursussen overzicht / Android smartphone

Optimaal gebruik van de Android smartphone: gebruik van de apps

De cursist moet de cursus ANDROID SMARTPHONE BASIS of een gelijkaardige cursus gevolgd hebben, i.e. gemakkelijk de telefoon kunnen gebruiken en vlot tussen de verschillende schermen en applicaties kunnen navigeren.
De cursus is interactief met maximale inbreng van de cursisten en volledig ondersteund door voorbeelden.
In deze cursus worden veel gebruikte betalende en niet-betalende apps uit de Play Store, zoals ‘de Lijn’, ‘NMBS’, ‘Earth’, games-apps, Itsme, nexuzhealth-ziekenhuizen, cloudlibrary, 4411, Netflix, Xtra, Corona-alert, Waze, Viafiets en andere, naar keuze van de cursist, getoond en behandeld. Je leert de meest geschikte app vinden in de Play Store, downloaden en beveiligen met of zonder virusscanner. Je krijgt ook handige, typische apps specifiek voor senioren.
De cursist brengt zijn eigen smartphone mee. De cursus is zo veel mogelijk geschikt gemaakt voor telefoons van verschillende merken en wordt gegeven met de laatste versie van het besturingssysteem. Heb je een eerdere versie van het besturingssysteem op je toestel staan dan kunnen er verschillen zijn. Het toestel mag niet te oud zijn, d.w.z. je moet nog de laatste versie van het besturingssysteem Android kunnen installeren. 

Deze cursus had plaats van 10 tot 31 januari 2024
Lesgever: Freddy Vanhaelewyn

Copyright 2024