Wij zijn er voor jou!      
🏠Home / Activiteiten / Welzijnscursussen Overzicht

Natuurlijk gezond verouderen

Liefst met zo weinig mogelijk medicatie, verantwoordelijkheid opnemen voor je gezondheid, je afweer sterken met de kracht van de natuur.

1. Westerse natuurgeneeskunde
2000 jaar oude kennis! Met natuurlijke therapieën het zelfgenezend vermogen van de mens begrijpen en versterken. De natuur wijst de weg! In deze tijd méér dan ooit.

2. Preventie
Voorkomen is beter dan genezen. Onze moderne levenswijze heeft ons lichaam geleidelijk verzuurd, vele kwalen zijn het gevolg. Hoe herstel je het verstoord zuur-base-evenwicht met voeding, kruiden, etherische oliën enz.

3. Onze afweer
Wat kan je doen om weerbaarder te zijn tegen virussen/bacteriën met natuurlijke therapieën. De lente is het ideale moment om te ontgiften, te ontzuren, met behulp van vele heilzame (on)kruiden!

4. Typische ouderdomsklachten
Inzicht in reumatische klachten: De Artroseleugen?? Langdurige verzuring en te éénzijdige beweging kunnen gewrichts- en spierklachten veroorzaken.
Alzheimer, dementie beter voorkomen! Hart en vaten sterken.

5. Gezond in lichaam én geest
Slaapstoornissen, zwaarmoedigheid, nervositeit en angsten zijn niet onvermijdelijk. Wat is de natuurlijke weg naar een tevreden en gezonder ouder worden?

Deze cursus had plaats van 27 februari tot 26 maart 2024
Lesgever: Cecilia Mariën, gezondheidstherapeut en herborist (Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg Leuven)

Copyright 2024